Start in 4 stappen met het werven van nieuwe klanten

Hoe werkt het

Rocket Channels is een online inbound marketing specialist die een selectief aantal web concepten helpt in het verhogen van het aantal online conversies. Rocket Channels helpt concepten in het verbeteren van hun online rankings in de zoekmachines in de meest competitieve markten op het internet. Naast het verbeteren van verkeersstromen en het vinden van nieuwe verkeersbronnen, verhoogt Rocket Channels daar waar mogelijk de conversiepercentages.

Screen Shot 2014-03-23 at 3.39.56 PM

1. Online scan

Op basis van uw branch, product en regio wordt een leadscan gemaakt. In de leadscan wordt duidelijk wat de volumes van het aantal potentiĆ«le klanten is in uw niche en wat de mogelijkheden zijn. Ook wordt gekeken of het concept voldoet aan de ‘deserve to be great’ voorwaarden van Rocket Channels.

Screen Shot 2014-03-23 at 3.45.42 PM

2. Offerte

In de online scan vindt u het potentieel van het project. Op basis hiervan wordt een offerte gemaakt met daarin de tijd, de producten en middelen die Rocket Channels wil inzetten voor het project.

Rocket searchIcon Rocket networkRocket content

3. Start!

Na akkoord op de offerte wordt het project gestart op de in de offerte vermelde datum.

Screen Shot 2014-03-23 at 3.55.05 PM

4. Monitoring

Tijdens het project wordt u ten alle tijden op de hoogte gehouden en kunt u Rocket Channels 24/7 bereiken. De resultaten worden realtime bijgehouden en daar waar nodig bijgestuurd.